Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 79
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 79
Składniki
Ugotuj ziemniaki, a następnie pokrój je w plastry.
Ser zetrzyj na tartce.
Posiekaj cebule.
Pokrój pieczarki i usmaż je na oliwie.
W wysmarowanym tłuszczem naczyniu żaroodpornym układaj następująco: ziemniaki - posyp je przyprawami : sól, pieprz, papryka ser ziemniaki - z przyprawami pieczarki ser cebula
Jajka roztrzep i polej nimi całość.
Zapiekankę posyp natką.