Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z moich pierwszych w tym roku ogórków małosolnych.
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 158
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 288
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1063
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 25
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1514
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 158
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 288
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1063
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 25
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1514
Składniki
Marchewki ,pietruszki i seler obrałem i starłem na tarce o grubych oczkach. Cebule obrałem i posiekałem ,ziemniaki obrałem i pokroiłem na większe kawałki. Wszystko wrzuciłem do wrzącego bulionu warzywnego. Ogórki starłem na tarce o grubych oczkach ,podsmażyłem na maśle i dodałem do zupy. Gotowałem 30 min ,po czym zabieliłem śmietaną. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem posypałem posiekanym koperkiem.