Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwie leśne smaki.
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 932
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 53
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 375
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 224
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 932
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 53
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 375
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 224
Składniki
Mięso kroimy na większe kawałki, podsmażamy na niewielkiej ilości rozgrzanego tłuszczu. Następnie dodajemy pokrojone w kostkę warzywa, smażymy jeszcze 5 min, cały czas mieszając. Całość zalewamy gorącym bulionem i gotujemy do miękkości mięsa i warzyw. Dolewamy przecier pomidorowy i wrzucamy pokrojone w kostkę borowiki. Gotujemy 15-20 min, doprawiamy solą, pieprzem, podajemy z posiekaną natką pietruszki.