Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Składniki
Od chleba odciac skorke, pokroic w kostke, obsmazyc. Zoltka rozetrzec z cukrem na puszysta mase. Dodac smietanei , mieszajac, podgrzewac (nie gotowac!). Piwopodgrzac razem z cynamonem i skorka cytryny. Gorace piwo dolac do goracej smietany z zoltkami, mieszajac. Zdjac z ognia. Podawac z grzankami.