Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 54
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 45
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 41
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 54
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 45
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 41
Składniki
Cebule obrać ,pokroić w kostkę i zeszklić na oliwie. Zalać dwoma litrami bulionu warzywnego. Zagotować. Następnie dodać rozgnieciony czosnek , lubczyk ,doprawić solą i pieprzem. Benderem zmiksować zupę. Dodać kaszę jaglaną ,gotować do miękkości kaszy. Dołożyć serek topiony ,gotować do rozpuszczenia. Zupę można podawać z grzankami.