Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pikantne danie, zdecydowanie nie dla posiadaczy delikatnego podniebienia :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7495
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 167
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 367
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7495
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 167
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 367
Składniki
Koncentrat, pomidory obrane ze skórki i keczup podlać wodą i dusić na wolnym ogniu do jednolitej konsystencji z łyżką masła. pokrojone w kostke pieczarki podsmażyć wraz z paprykami. Wszystko razem wymieszac, dodać pokrojone ogórki i gotowac na wolnym ogniu. Cebule pokroić w piórka, usmażyć z kiełbasą pokrojoną w kostkę i wrzucic do reszty składników. doprawić solą i pieprzem . dodać majeranek i zioła prowansalskie, a następnie pieprz cayenne. zagotować, dodać dwie łyżki mąki, gotować 3 minuty mieszając. Gotowe!