Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 742
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 158
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 742
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 158
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Mieso wolowe podsmazamy z kazdej strony.Wkladamy do garnka i zalewamy bulionem,lisciem laurowym i reszta przypraw.Gotujemy az mieso zmieknie.Dodajemy ziemniaki pokrojone w kostke.Na patelni blanszujemy pieczarki.pora ,czerwona papryke(kroimy w kostke)oraz czosnek.Wrzucamy wszystko do kociolka.Gotyjemy przez 10min.Po tym czasie dodajemy pomidory,fasolke groszek,koncentrat pomidorowy.Doprawiamy sosem tabasco,sola i pieprzem.smacznego;-)