Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
około 300 kcal.
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 342
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 51
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 342
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 51
Składniki
Olej rozgrzać na patelni. Wrzucić czosnek pokrojony w kostkę. Po 30 sekundach dodać cebulkę pokrojoną w piórka. Poczekać aż cebulka zmięknie. Dodać oczyszczone wątróbki, przykryć i dusić, aż te intensywnie zmienią kolor. Dodać ziemniaka pokrojonego w plasterki, posolić do smaku, przykryć podsmażać, aż ziemniaki i wątróbka będą miękkie.