Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 907
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 92
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 907
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 92
Składniki
usunąć błony z wątróbki, umyć i pokroić w plastry okoł 1cm. (w poprzek włókien)
cebulę obrać i pokroić w plastry
na rozgrzanym oleju zrumienić cebulę, a następnie przełożyć ją na talerz
wątrubkę obtoczyć w mące i smaruć na tej samej patelni (można dodać trochę oleju) po 2-3 minuty z każdej strony
dodać podsmarzoną cebulę, posolić, popiepszuć i dusić pod przykryciem około 10 minut (można dodać odrobinę wody i majeranku)
podawać z duszonymi ziemniakami