Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na dobrą sałatkę.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1746
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1746
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w łupinach razem z marchewką. Następnie obrać, pokroić w kostkę i wymieszać z groszkiem, pokrojonym jabłkiem i ogórkami. Żelatynę wymieszać w odrobinie wody i połączyć z majonezem. Po czym wymieszać z sałatką i przełożyć do salaterki wysmarowanej olejem i odstawić na trzy godziny do lodówki do schłodzenia. Następnie salaterkę obrócić do góry dnem i wyłożyć ostrożnie na wcześniej przygotowany talerz.