Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z podanej porcji wyszło mi 20 szt. Smakiem przypominają czekoladki Lindt - Lindor czerwone :)
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20247
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 165
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2217
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20247
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 165
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2217
Składniki
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Herbatniki pokruszyć niezbyt drobno. Roztopioną czekoladę wystudzić, następnie dodać serek i mikserem wymieszać, dodać herbatniki wymieszać. Włożyć do zamrażarki na 10 minut lub do lodówki na 4 godziny. Ze schłodzonej masy tworzyć kulki, a następnie obtaczać je w kakao. Schłodzić w lodówce. Smacznego