Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 65
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 289
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 66
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 65
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 289
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 66
Składniki
Ugnieć imbir z syropem cukrowym. Dodaj pozostałe składniki z wyjątkiem piwa imbirowego do shakera. Wymieszaj mocno. Przecedź podwójnie do wysokiej szklanki wypełnionej lodem. Uzupełnij piwem imbirowym. Udekoruj podpaloną skórką pomarańczy oraz gałązką mięty.