Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tortilla bez żadnego sosu.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 61
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1183
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 282
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 61
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1183
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 282
Składniki
Wykonanie: Grzyby oczyścić, opłukać i pokroić. Cebulę, czosnek, paprykę obrać i drobno posiekać. Wszystkie składniki wrzucić na patelnię i dusić na maśle przez 10 minut, dodać posiekaną papryczkę chili, przyprawy do smaku i jeszcze przez chwilę poddusić. Tortillę przygotować według opisu na opakowaniu, nałożyć farsz i podawać.