Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już nie raz przekonaliśmy się o tym, że warto zawsze pod ręką mieć ciasto francuskie. Wychodzą z tego pyszności w oka mgnieniu.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 241
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 241
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Składniki
Ciasto wykładamy do formy na tartę. Olej, koncentrat pomidorowy, zioła mieszamy i rozsmarowujemy na tarcie. Ziemniaki obieramy, kroimy na cienkie plasterki, układamy na sosie. Na ziemniaki układamy ćwiartki pomidorków, a na nich plastry kindziuka. Posypujemy startym serem. Brzegi tarty zawijamy do środka. Całość pieczemy 25 min w temperaturze 185°C.