Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mimo że za oknem deszcz przedstawiam mój obiad na upały
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 139
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 170
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 909
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 139
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 170
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 909
Składniki
Makaron gotujemy, fileta kroimy na drobno i smażymy w przyprawie do gyrosa, w osobnej patelni smażymy pokrojone na połówki pieczarki, i posiekany na drobno boczek. Sos: majonez z śmietaną ( może być też jogurt naturalny) przyprawiamy solą, pieprzem, papryką, ewentualnie kucharkiem ale nie dużo! dodajemy posiekaną świeża bazylie oraz zioła prowansalskie, posypujemy serem, mieszamy razem, zalewamy tym pieczarki z boczkiem, dodajemy usmażonego kurczaka dusimy jeszcze kilka minut mieszając i gotowe