Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonale się sprawdza jako szybka i zdrowa przekàska albo danie głòwne
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 237
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 535
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 237
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 535
Składniki
jestem makaroniarā od małego ;-) Kocham Pasty ;-) a Ta wersja jest na prawdę ekspresowa,szczegòlnie polecam dla wszystkich goniàcych na maxa każdego dnia 15 minut relaksu i pieszczot dla naszego wnętrza ;-) nawet w dzikim pędzie można zdrowo zjeść
łososia kroimy w cienkie paseczki albo poprostu rozrywamy palcami pomidorki na pòł ścieramy parmezan ( tyle lie lubimy...więcej mniej...) wiòrki albo drobniutko
w międzyczasie gotujemy spaghetti al dente siekamy koperek układamy rucolę na talerzu
na rucolę wykładamy spaghetti,dodajemy łososia,pomidorki,parmezan i koperek,wszystko delikatnie mieszamy,doprawiamy solà,pieprzem parę listkòw rucoli dodatkowo,wszystko możemy pokropić swojà ulubionà oliwa z oliwek oraz sokiem z połowy cytryny
możemy jeszcze dodać zmiażdżone ziarenka czerwonego albo zielonego pieprzu dla podkręcenia smaku Mniammmm ;-)