Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sycące i szybkie w przygotowaniu
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 214
Polecam.
Odsłon: 2237
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 126
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 385
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 76
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 214
Polecam.
Odsłon: 2237
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 126
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 385
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 76
Składniki
Ugotować makaron. Makaron powinien być al dente. Można pokropić go oliwą z oliwek by się nie zlepiał.
na patelni na oliwie zeszklić cebulkę, dodać mięso mielone i wszystko smazyć do miekkości. Gdy mięso bedzie juz dobre dodajemy pokrojone pieczarki i nadal wszystko dusimy pod przykryciem.
Dodajemy pomidory w puszce oraz przecier pomidorowy.
Podlewamy wszystko odrobiną wody i dusimy
Przyprawiamy i gotowe:)
makaron polewamy sosem oraz posypujemy startym serem żółtym.
SMACZNEGO