Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moim skromnym zdaniem idealny do jajka poszetowego.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8051
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 178
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 398
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8051
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 178
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 398
Składniki
Szparagi umyć, obciąć zdrewniałe końcówki, dolną część obrać obieraczką do jarzyn, pokroić na kawałki. W rondelku rozgrzać masło, wrzucić szparagi, czosnek, podsmażać przez chwilę. Następnie wlać 1/4 szklanki wody, dusić pod przykryciem 10 minut. Wlać śmietankę, dodać ser wędzony, gotować do momentu rozpuszczenia sera. Sos doprawić do smaku białym pieprzem, wystudzić, zblendować. Przed podaniem podgrzać. Smacznego.