Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne, bogate w witaminki. Na zdrowy początek dnia :)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
mix sałat włożyć do miski, rzodkiewki i ogórki pokroić na kawałki podobnej wielkości, dorzucić posiekany por, i natkę pietruszki oraz kiełki ( u mnie z lucerny). Łososia pokroić na kawałki wg upodobania i dorzucić do miski. Wszystko wymieszać i schrupać ze świeżą bagietką albo ulubionymi bułkami :)
Mój wędzony łosoś miał w sobie już tyle smaku że nie trzeba było już soli ani żadnych innych przypraw :)