Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś pysznego dla amatorów ryb
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 174
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 230
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 174
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 230
Składniki
wyczyszczoną i pozbawioną łusek rybkę skropić sokiem z cytryny,posypać przyprawą do ryb.Tak przygotowaną rybę dać na pół godziny do lodówki ,aby przeszła przyprawami,po tym czasie obtaczamy ją w mące i smażymy na oleju.SMACZNEGO!