Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna odmiana parówki ale jest smaczna:)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 176
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 592
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1548
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 176
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 592
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1548
Składniki
Wlać olej na patelnię. Gdy się rozgrzeje wrzucić parówki przekrojone jak kiełbaskę.
Czekać 10 minut lub jak tam chcecie ja wole 10 i wyjąć
Polać keczupem.
Smacznegoo!!!