Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy na świeżym, chrupiącym chlebie, dla nieliczących kalorii;)
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 535
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 275
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 535
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 275
Składniki
Słonine pokroić w drobna kostkę. Wrzucić do brytfanki i wytapiać często mieszając. Kiedy połowa słoniny się wytopi wrzucić kostkę rosołową i czosnek.
Mięso mielone i cebulę przesmażyć na osobnych patelniach. Kiedy słonina zupełnie się wytopi wyłowić czosnek, dodać przyprawy do smaku.
Wrzucić cebulę i mięso i jeszcze chwilę razem smażyć. Rozlać do słoiczków i odstawić w chłodne miejsce. Życzę smacznego:)