Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste do przygotowania i bardzo smaczne!
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 166
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 22
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 166
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 22
Składniki
Cebulę i seler obrać i pokroić w kostkę. Rozgrzać olej, wrzucić pokrojoną cebulę i seler. Seler ma być złocisty, cebulka lekko szklista.
Pokroić śledzie w dowolnej wielkości kawałki. Dodać do usmażonej cebuli z selerem - nie trzeba czekać aż wystygnią! Zamieszać. Dodać ketchup. Nie doprawiać ! Odstawić do wystygnięcia. Nie ma co próbować smaku dopóki nie wystygnie. Najlepsze są następnego dnia lub np. po 2 godz. w lodówce. Smacznego !