Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 39
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 143
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 39
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 143
Składniki
obraćseler.Ugotować w osolonej wodzie -około 15-20minut.Pokroić go na plastry szerokości 3-4milimetry.Między dwa plastry włożyć plaster sera żółtego .Obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce i obsmażyć z obu stron na złoty kolor .Na wierzchu polać keczupam.Smacznego.