Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna alternatywa dla tradycyjnych kotletów :) Choć smażone w głębokim tłuszczu naprawdę smakują wyjątkowo!
Polecam.
Odsłon: 940
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 165
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 80
Krążki cebulowe z przepisu Smaker oto link do przepisu; https://smaker.pl/prz...
Odsłon: 1115
Polecam.
Odsłon: 940
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 165
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 80
Krążki cebulowe z przepisu Smaker oto link do przepisu; https://smaker.pl/prz...
Odsłon: 1115
Składniki
Orzechy obrać, pokroić. Dodać chrzan tarty, masło i żółtko i całość dokładnie połączyć. Mięso umyć, osuszyć i dokładnie rozklepać. przyprawić do smaku i na każdym rozsmarować po łyżce nadzienia.
Następnie zwinąć w roladkę. Mięso obtoczyć w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć w głębokim oleju przez kilka minut z każdej strony.