Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do drugiego dania.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 414
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11830
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 79
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 414
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11830
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 79
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, rozbić tłuczkiem, posypać solą i pieprzem oraz posmarować musztardą z obu stron. Plastry szynki posmarować ketchupem i ułożyć na kotletach. Tak przygotowane mięso położyć na rozgrzany tłuszcz, podlewać wodą i dusić pod przykryciem. Kiedy mięso będzie miękkie a woda wyparuje, na górę każdego kotleta wbić po jednym jajku i podsmażyć do ścięcia się białka.