Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie pasuje na Święta i na spotkanie z przyjajaciółmi
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 607
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 178
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 75
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 607
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 178
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 75
Składniki
Schab w całości obsmażyć z każdej strony na oleju.Wkładamy do garnka z wywarem z warzyw i przypraw gotujemy do miękkości. Schab zostawić w wywarze do ostygnięcia wtedy będzie soczysty. Zimny pokroić cienko.Żelatynę rozpuścić w przecedzonym wywarze.
Ugotowane jajka,szczypior i natkę siekamy, dodajemy chrzan, sól i pieprz i łyżeczkę majonezu.Farszma być bardzo ostry ponieważ galaretka złagodzi smak.Każdy plasterek schabu smaryjemyfarszem przykładamy drugim plastrem i układamy na talerzu, i tak do wyczerpania produktów. Dekorujemy i zalewamy tężejącą galaretką. SMACZNEGO !!!!