Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny sposób na sałatkę. Gorąco polecam!!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 364
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 55
Polecam.
Odsłon: 68
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 364
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 55
Polecam.
Odsłon: 68
Składniki
Śliwki umyć, osuszyć, wypestkować, pokroić. Buraczki pokroić w kostkę, cebulę posiekać, kurczaka pokroić w plasterki. Śliwki, buraczki i cebulę połączyć, wymieszać z majonezem, oprószyć sola i pieprzem i podawać z plastrami wędzonego kurczaka, udekorować listkami natki pietruszki.