Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy smak. Trochę słodkawy, ale naprawdę warto spróbować:)
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 77
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 77
Składniki
Ogórki poszatkować w plastry i zasypać solą. Odstawić na godzinę. Odcedzić po tym czasie wodę. Zagotować ogórki z cebulą, olejem, octem i cukrem – 5 minut. Potem dodać ketchup i koncentrat – gotować kolejne 5 minut. Nakładać do słoików i pasteryzować 10-15 minut.