Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mieszanka dzikiego ryżu i warzyw.
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 400
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 733
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16915
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 146
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 400
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 733
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16915
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 146
Składniki
W misce wymieszać przestudzoną fasolkę, zimny dziki ryż, seler naciowy, groszek konserwowy i kukurydzę. Dodać pokrojonego na kawałki ogórka i pomidory (krojone w duże kawałki). Sałatkę doprawić czosnkiem rozdrobnionym w drobną kosteczkę, solą i pieprzem. Wlać oliwę z oliwek i sok z cytryny. Jeszcze raz wszystko razem wymieszać. Smacznego.