Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych którzy byli na wakacjach w Tunezji... i nie tylko.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 62
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 62
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Wszystkie warzywa pokroiłem w kostkę, połączyłem, dodałem posiekane listki mięty, doprawiłem solą i octem. Wymieszałem, skropiłem oliwą. Na wierzchu ułożyłem pokrojone jajka ugotowane na twardo , tuńczyka, kapary i oliwki. Udekorowałem listkami mięty.