Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest rewelacyjna ;)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 86
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 86
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Składniki
Składniki : - 6 płatów śledzia solonego - 1 puszka groszku konserwowego - Ogórki konserwowe 5 szt. - Papryka konserwowa ½ słoika - Cebula czerwona 1 szt. - 1 słoik sosu czosnkowego 260 g. U mnie (OcetiX) - Świeżo mielony pieprz czarny - Pieprz ziołowy ½ łyżeczki - Imbir sproszkowany ½ łyżeczki - Curry w proszku ¼ łyżeczki - 2 jajka i koperek do dekoracji Śledzia wcześniej wymoczonego pokroić w średnią kostkę, Resztę warzyw pokroić w drobną kostkę, groszek odsączyć z zalewy dodać przyprawi i sos. Wszystko razem wymieszać i wstawić do lodówki aby smaki się zaprzyjaźniły. Smacznego!