Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA,SZYBKA W PRZYGOTOWANIU
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 165
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 319
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 535
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 886
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 165
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 319
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 535
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 886
Składniki
WSZYSTKIE WARZYWA KROIMY WEDLE UZNANIA U MNIE JAK WIDAC NA ZDJĘCIU. SER KROIMY W KOSTKĘ, WARSTWAMI WSZYSTKO PO KOLEI UKŁADAMY.
POSYPUJEMY Z GÓRY SOLĄ (BARDZO MAŁO BO FETA JEST SŁONA, MOŻNA WOGÓLE NIE SOLIĆ), PIEPRZEM, ZIOŁAMI, POLEWAMY OLIWĄ I OCTEM I SAŁATKA GOTOWA.
BAGIETKĘ KROIMY NA MAŁE KAWAŁKI I SMARUJEMY GOTOWYM MASEŁKIEM Z ZIOŁAMI,CZOSNKIEM,JAKIE BĘDZIE W SKLEPIE (MOŻNA TEŻ SAMEMU PRZECIEŻ ZROBIĆ ALE JA TYM RAZEM POSZŁAM NA WYGODĘ), PIECZEMY W PIEKARNIKU CHWILĘ.
KOLACJA GOTOWA :)