Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 188
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 3571
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne i aromatyczne –z dodat...
Odsłon: 154
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 188
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 3571
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne i aromatyczne –z dodat...
Odsłon: 154
Składniki
Szparagi obrać delikatnie, zblanszować, odciąć główki i odłożyć. Ułożyć szparagi w naczyniu żaroodpornym, posypać połówkami oliwek, pomidorami pokrojonymi w paseczki i serami.
Zapiekać ok. 20 minut pod przykryciem. Przed podaniem na wierzchu ułożyć główki szparagów. Smacznego :D