Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zniewalający zapach selera :)))
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1569
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 347
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1569
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 347
Składniki
selera obrać i zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Starty seler zalać wrzącą wodą, dodać trochę kwasku cytrynowego (do smaku u mnie na czubku łyżeczki). Rodzynki zalać wrzątkiem i zostawić żeby dobrze się namoczyły. Odcedzić seler i rodzynki, przełożyć do miseczki, dodać śmietanę i cukier, wymieszać (w razie potrzeby dosłodzić). Smacznego