Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i pyszna surówka do obiadu ....
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88280
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 32
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88280
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 32
Składniki
Przygotowanie : Kapustę drobno poszatkować sparzyć , gorącą wodą (10 minut) następnie odcedzić i zahartować zimną wodą aby kapusta była chrupiąca i ponownie odcedzić Marchewkę zetrzeć na tarce o mniejszych oczkach jabłko o grubszych oczkach . Cebulę pokroić w drobną kosteczkę ,rzodkiewki w krążki (według uznania )Wszystkie składniki wymieszać ,dodać przyprawy ,sok z cytryny ,majonez,chrzan . Smacznego !!!