Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna surowka ze swiezych warzyw i jabluszka- super smakuje i do ziemniakow, jak i ryzu czy kaszy.
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 546
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3930
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 172
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 736
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 155
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 546
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3930
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 172
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 736
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 155
Składniki
Kapuste poszatkowac, poslic, obciazyc ja na pol godziny, az lekko zmieknie. Marchew, jablko, seler i pietruszke zetrzec na tarce na grubych oczkach, cebule pokroic w kostke, natke pietruszki posiekac. Do oliwy dodac odrobine soli, pieprz, i natke pietruszki, wymieszac. Do kapusty dodac starte warzywa i jablko i cebule, wymieszac. Wlac oliwe z przyprawami, skropic calosc sokiem z cytryny, wymieszac i odstawic do lodowki na ok 2 h.