Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 41
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 267
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1705
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 124
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 41
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 267
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1705
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 124
Składniki
Kapustę oczyścić i poszatkować, dodać potartą na grubych oczkach marchewkę i jabłka. Por i pietruszkę poszatkować, wcisnąć sok z cytryny,wlać oliwę, przyprawić solą i pieprzem do smaku i ugnieć rękoma. Przed podaniem schłodzić w lodówce. Smacznego