Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie rozgrzewająca :)) W sam raz na przeziębienie
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 174
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 76
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 174
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 76
Składniki
w dzbanku zaparzyć mocną herbatę dodać pokrojone w plasterki cytrynę i imbir doprawić do smaku miodem. Herbatę można pić od razu jednak lepsza jest jak postoi ok 15 min. żeby smaki fajnie przeszły, żeby nie wystygła można ją umieścić na podgrzewaczu. Smacznego