Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra odmiana na rodzinny obiad
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 43
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 59
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2745
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 207
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 148
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 43
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 59
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2745
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 207
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 148
Składniki
mięso jakie mamy rozbijamy na cienkie plastry
doprawiamy przyprawami wg uznania
cebulkę siekamy, boczek kroimy w paski
bierzemy plaster mięsa, kładziemy na nim ser żółty, pasek boczku, trochę cebulki i polewamy niewielką ilością keczupu
wszystko zwijamy w roladkę i spinamy wykałaczką
obtaczamy w jajku i bułce
smażymy na wolnym ogniu aż mięso dojdzie w środku