Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 158
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1109
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 158
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1109
Składniki
Mięso podzielic na plastry, lekko rozbic. Na każy układac plaster sera i mieszankę warzywną, Zawinąc roladki, panierowac w jajku i bułce tartej. Obsmażyc na złoty kolor z obu stron. Podawac z ryżem, frytkami lub ziemniakami i ulubioną surówką. Smacznego.