Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9753
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 242
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 539
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9753
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 242
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 539
Składniki
Rybę przyprawić według uznania. Na każdy filet ułożyć plaster sera, szynki. Zrolować i spiąć wykałaczką. Wstawić pionowo do naczynia żaroodpornego.
Rozpuścić masło, polać rybę.
W miseczce wymieszać bułkę z płatkami migdałowymi i posypać rybę. Przykryć i piec 30 minut. Następnie odkryć i piec jeszcze ok. 10 minut. Smacznego.