Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne placuszki na śniadanie dla naszych pociech.
Roladki z boczkiem na ciepło przygotujesz w kilka minut i włożysz do piekarni...
Odsłon: 2333
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 42
Szybki truskawkowy przetwór urozmaicony gorzką czekoladą. Smaczny dodatek do...
Odsłon: 61
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie do przygotowania. Jest połączeniem aksamit...
Odsłon: 116
Roladki z boczkiem na ciepło przygotujesz w kilka minut i włożysz do piekarni...
Odsłon: 2333
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 42
Szybki truskawkowy przetwór urozmaicony gorzką czekoladą. Smaczny dodatek do...
Odsłon: 61
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie do przygotowania. Jest połączeniem aksamit...
Odsłon: 116
Składniki
Wykonanie: Jabłka obrać i zetrzeć na tarce. Następnie połączyć z twarogiem i jajkiem. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, wlać mleko, doprawić solą do smaku i dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Kłaść łyżką na rozgrzany olej formując racuszki, smażyć na złoty kolor. Podawać ze śmietaną i cukrem lub z samum cukrem pudrem zmieszanym z wanilią.