Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne.Według przepisu koleżanki Anki.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 54
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 66
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 72
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1082
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 252
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 54
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 66
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 72
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1082
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 252
Składniki
filety rozmrozić,odcisnąć z nadmiaru wody,posolić i posypać pieprzem cytrynowym
kawałki ryby otoczyć w mące i usmażyć na rumiano
cebulę pokroić drobno,wrzucić na patelnię z rozgrzanym masłem,podsmażyć,dodać szpinak,troszkę soli,gałkę muszkatołową i posiekany czosnek
dodać śmietanę i chwilę poddusić,na koniec dodać troszkę soku z cytryny
do naczynia żaroodpornego włożyć szpinak,na nim ułożyć rybę,na każdy kawałek położyć plastry pomidora ,krążki cebuli,posypać startym żółtym serem,na każda porcję położyć po kawałeczku masła
zapiekać 30 minut,podawać z pieczywem