Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste szybkie i smaczne danie, im dłużej stoi tym smaczniejsza:)
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 549
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3946
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 173
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 739
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 155
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 549
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3946
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 173
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 739
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 155
Składniki
Olej, wodę, sól, przecier, pieprz i ziele wrzucić razem do jednego garnka i zagotować. Następnie dodać ocet i jeszcze raz zagotować.
Rybę pokroić na mniejsze kawałki przyprawić solą i pieprzem lub wegetą, obtoczyć w mące, jajku i bułce. Usmażyć na oleju.
Następnie układamy na przemian warstwę ryby i warstwę cebuli pokrojonej w talarki i znowu ryba i cebula. Zalewamy wszystko zalewą i wkładamy na noc do lodówki w celu przegryzienia:) Smacznego