Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zawsze kiedy je zrobie sa zjedzone na pniu, pyszne,kolorowe, piekne,
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 20
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 20
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
sledzie pokroic w kwadraty, cebule w talarki, listek laurowy,sol , pieprz dodac do wywaru z wody z dodatkiem oleju, octu , cukru i gotowac przez ok 7-10 minut wywar ostudzic - cedzakiem wyjac cebule dodac do sledzi, zetrzec jablko na grubej tarce, ogorki kiszone pokroic w drobna kostke i dodac do reszty.nastepnie dodac przecisniete zabki czosnku, majonez polaczyc z musztarda, smietana, wymieszac i wlac do sledzi na sam koniec dodac majeranek i wymieszac.- zycze smacznego