Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przystawka, która doskonale nadaje się na każde przyjęcie i jest świetnym uzupełnieniem tzw. "zimnej płyty" Dodatkowo bardzo ładnie prezentuje się na stole.
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1467
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5088
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 4913
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1467
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5088
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 4913
Składniki
Biały serek rozrabiamy z dwiema łyżeczkami chrzanu, aż do uzyskania jednolitej masy. Następnie smarujemy małe kromeczki pumpernikla przygotowaną pastą. Na każda przekąskę układamy kawałeczek wędzonego łososia i dekorujemy świeżą pietruszka lub koperkiem.
Na kromeczki z pumpernikla układamy plasterki mozzarelli, a następnie każdy kawałek smarujemy pesto. Na wierzchu układamy po plasterku pomidora koktajlowego i czarnej oliwki.