Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie dla amatorów grzybów i smaku dyni. Jeden z wielu sposobów podania grzybów. Niech Ci się nigdy nie znudzą;)
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 488
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 488
Składniki
Dynię oczyść, obierz, pokrój w drobną kosteczkę. Oczyść grzyby, pokrój.
Przygotowane składniki wrzuć na rozgrzany olej, smaż, około 8 -10 minut.
Dodaj masło, duś jeszcze 2 min. Następnie podlej bulionem i duś, aż cały płyn wyparuje.
Przypraw solą, pieprzem i tymiankiem. Podawaj z pieczywem.