Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosty w wykonaniu niedrogi i uniwersalny
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 68
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 73
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1111
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 258
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 68
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 73
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1111
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 258
Składniki
Składniki CIASTA wymieszać mikserem na jednolita masę, wylać na blaszkę, ułożyć na wierzchu owoce i wysypać kruszonkę. Piec 40 minut w temperaturze 180 stopni.
Składniki kruszonki zagnieść razem z roztopionym tłuszczem. Włożyć na chwilę do lodówki lub zamrażalnika, po czym rozdrobnić na tarce, prosto na ciasto z owocami.