Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe, szybkie, tanie i pyszne :) Można jeść bez dodatków bądź posypane cukrem pudrem lub ze śmietaną z cukrem i cynamonem.
Zdrowa, smakowita i prosta w wykonaniu propozycja dla każdego miłośnika sałat...
Odsłon: 59
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 70
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 365
Zdrowa, smakowita i prosta w wykonaniu propozycja dla każdego miłośnika sałat...
Odsłon: 59
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 70
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 365
Składniki
1. Jajka długo ubijać z cukrem waniliowym. Dodać mąkę i mleko. Wyrobić ciasto. Konsystencja powinna być gęstej śmietany. W razie czego dodać mąki bądź mleka. 2. Na tarce o grubych oczkach zetrzeć jabłka dodać do ciasta. Wszystko dokładnie wymieszać. 3. Smażyć na patelni, na małym ogniu, kilka minut z obu stron, podlewać delikatnie olejem, żeby się nie przypaliły. 4. Odsączać na ręczniku papierowym. 5. Udekorować dowolnie według upodobania.